Eseményeink, híreink

Nemzeti Kiválósági Program

Menu Nemzeti Kiválósági Program Megjelent a Nemzeti Kiválóság Program második hírlevele, melyben olvashat(nak)tok a Program és a szakkollégium együttműködéséről. „A

Több »

SZIK öregdiák találkozónak adott otthont a JRSZ!

A Szent Ignác Szakkollégium idei öregdiák-találkozóját újra a régi kispesti kollégiumi épületben rendeztük meg a Jezsuita Roma Szakkollégium segítségével. Június 1-jén sok régi ismerős arccal találkozhattak az öregdiákok, de a jelenlegi szakkollégisták is szép számmal vettek részt az eseményen.

Több »

Adomány- cégektől

Menu Add meg itt a címsor szövegét A Jezsuita Roma Szakkollégium a Jézus Társasága Alapítvány fenntartásában működik. Lehetősége van arra,

Több »

Adomány- magánszemélyektől

Menu Adomány- magánszemélyektől A Jezsuita Roma Szakkollégium szeretettel fogadja nagylelkű adományát a CIB Bank Zrt-nél vezetett 10700024-66683379-51100005 számú számlára.  

Több »

I. Szimpózium

A Szabadság mítosza?! – út az egyenjogúsághoz. A Szimpózium tervezett programja: 10:00 ünnepélyes megnyitó: A szimpóziumot megnyitja az Amerikai Egyesült Államok budapesti konzulja Ms. Meghan Moore Köszöntőt mond – Kiss Ulrich SJ –a jezsuita roma kollégium és szakkollégium rektora.

Több »